Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за грешки, свързани със сместа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за грешки, свързани със сместа

Здравейте, напоследък имам досаден проблем с колата, а именно оборотите играят при загряла кола, а и разхода ми е доста висок. Въпреки газовата, карам колата на бензин.
    Долу съм прикачил грешките които дава, както и файла от FES. Ако трябва ще добавя и други параметри. Първата грешка се появява веднага след палене, другите след известен пробег. Въпроса ми е, може ли ламбдата да ми прави номера. И другия въпрос, виждам, че ламбда сондите които пасват на този мотор са няколко, в axm дават някакви ngk универсални. Коя е най-подходящата сонда са този мотор и от къде да я поръчам.

Attached Files
    Last edited by Doomguy; d.m.y г., 22:22.

Ламбдата доколкото знам не може да дава отрицателни стойности ако е наред.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Ето го момента -

Comment

Голям филм тя уж и повече от 1 не би трябвало да дава.Там ти е проблемав ламбдата.
        Нека и други да се изкажат но аз не виждам как ще стане това ако е наред.
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Некой нещо?

Comment

колега как така измери тия напрежения на ламбдата,сигурен ли си че си избрал точно твоя мотор и имаше ли някакви съобщения за грешен исо код?

Comment

Правилния мотор е, иначе няма да се свърже програмата с еку. Всичко по връзката е наред.

Comment

Оправих се, поне за сега. Направих ресет на датчиците през FES, покарах около 30км и сега оборотите са бетон. Вече не изкарва грешки. Благодаря на всички за "високия" интерес към темата .

Comment

Working...
                X